4 generaties kappersgenen

Het kappersverhaal van Marc Daman start in november 1987. Gepassioneerd door het vak, zet hij als 19-jarige de zelfstandige stap naar een eigen zaak. Hij trad daarmee in de voetsporen van zijn grootvader August Vankildonck die ook een eigen kapsalon had waar Marcs mama Mimi hielp met haren wassen, kleuren en brushen.

Mimi zou later haar eigen schoonheidssalon gaan runnen. Het is dankzij haar én haar ervaring met het succesvol opstarten van een eigen zaak, dat Marc op jonge leeftijd start met Quafheur.

Beau

Vandaag zijn we meer dan 30 jaar later en breekt een nieuw hoofdstuk aan. Na 4 jaar ervaring in het salon van zijn pa, stapt Beau Daman mee in de zaak. Vader en zoon treden zo in de voetsporen van (over)grootvader August en (groot)moeder Mimi.
|

Zou het kunnen dat de liefde voor een vak in je genen zit? We vragen het ons soms af. Het gebeurt wel vaker dat mijn pa en ik daarover praten. Over hoe zijn grootvader ook kapper was en mijn grootmoeder daarbij hielp. En dat wij nu vandaag samen die familietraditie voortzetten. We doen onze job allebei héél graag en da’s echt een supergevoel. De close band die we met onze klanten hebben, is voor ons allebei de kers op de taart. – Beau

Ervaring en vernieuwing

De combinatie van 30 jaar ervaring met de nieuwe impulsen van jong talent maken van kapsalon Quafheur the place to be in de regio. Het is een plek waar professionaliteit gekoppeld wordt aan persoonlijke service. Vader en zoon Daman zijn vakmannen die houden van hun job én van het sociaal contact. Aarzel dus niet als je op zoek bent naar een klassieke snit of mee wil zijn met de nieuwste trends. Kom zeker eens kennismaken.
|

Er gaat hier geen dag voorbij zonder dat er gelachen wordt. Mensen komen ook naar het salon om even alles los te laten en dat schept al snel een band. Tegelijk heb ik het gevoel dat we nooit een betere service leverden. En dat merk je aan de tevreden reacties van onze klanten. Want nu Beau mee in de zaak zit, is er nog meer ruimte voor moderne en gepersonaliseerde kapsels. – Marc

Waversebaan 236a
3050 Oud-Heverlee
016 49 15 45
marc@quafheur.be

btw BE0733.187.663

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: (#10) To use "Page Public Content Access", your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook.
Solution: See here for how to solve this error.

Vriendelijke controle gehad van de locale politie.
Alles was in orde
... See MoreSee Less

3 years ago